ACTUEEL: 1. 2017 Nieuwe Koepel

2. 2018 Nieuw Hoogzaal en Contiusorgel

1. Situering van de Sint-Michielskerk in de Leuvense gemeenschap.

De Sint-Michielskerk te  Leuven situeert zich als ‘vredeskerk’ binnen de Leuvense christelijke gemeenschap en verzorgt de eredienst in het Nederlands, maar ook in het Spaans. De Spaanstalige gemeenschap in Leuven heeft in de Sint-Michielskerk haar vaste plaats van eredienst. Iedere eerste zondag van de maand en bij de feestdagen wordt er gemeenschappelijk gevierd (Nederlands-Spaans).

Naast de eredienst zijn er culturele projecten (artiestenmissen, vredeskansels, concerten, tentoonstellingen, lezingen) en wordt de kerk uitgekozen als partner in vele activiteiten en projecten van externen. De kerk is van april tot en met september ‘s namiddags (behalve maandag) ook toegankelijk voor bezoekers.

2. Erediensten: zie ook rubriek misvieringen.

Wie de artiestenmissen en de uren van de erediensten regelmatig wil ontvangen per e-mail stuurt een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3. Geschiedenis van de kerk.

Guido Abts blijft maar doordringen in de geschiedenis van de kerk. Zie zijn uitstekende en steeds aangepaste wegpagina: http://users.skynet.be/sky78949/.

<pyle=>