Zondag om 11.15u eucharistieviering in het Nederalands en om 12u eucharistieviering in het Spaans; Eucaristía en Español.

ARTIESTENMISSEN 2019. (eerste zondag van de maand)

5 mei: Sara Gabrielssen (gitaar en zang).

2 juni: Lemmens-Luca-arts met Ivan Yumerski (dwarsfluit) en Tim ter Huurne (gitaar).

7 juli: Rita Vandorpe (zang) begeleid op orgel door Wilfried Naessens.

4 augustus: Lemmens-Luca-arts met Arthur Aleixo (dwarsfluit) en Britt Leyseele (viool).

1 september: Sotto Voce.

6 oktober: Koor Jubilate (Tienen) o.l.v. Greet Duerinckx.

De eerste zondag van de maand is er één tweetalige viering om 11.15u. deze viering is - van april tot oktober - een artiestenmis.

De derde zondag van de maand is er een viering om 11.15u en ze wordt verzorgd door Scola Cantorum. Zij zingen de gregoriaanse teksten in het Latijn. De Spaanse mis begint dan om 12.00u.

Van oktober tot einde maart zijn de vieringen in de kapel van het Sint-Michielscentrum vlak naast de kerk.

Wie de mededelingen van de parochie wenst, stuur een e-mail naar de pastoor: