Eucharistieviering in het Nederlands en om 12u eucharistieviering in het Spaans; Eucaristía en Español.

De eerste zondag van de maand is er één tweetalige viering om 11.15u. deze viering is - van april tot oktober - een artiestenmis:

• 5 mei 2019: Sara Gabrielssen (gitaar en zang).
  • 2 juni 2019: Lemmens-Luca-arts met Ivan Yumerski (dwarsfluit) en Tim ter Huurne (gitaar).
  • 7 juli 2019: Rita Vandorpe (zang) begeleid op orgel door Wilfried Naessens.
  • 4 augustus 2019: Lemmens-Luca-arts met Arthur Aleixo (dwarsfluit) en Britt Leyseele (viool).
  • 1 september 2019: Sotto Voce.
  • 6 oktober 2019: Koor Jubilate (Tienen) o.l.v. Greet Duerinckx.

De derde zondag van de maand is er een viering om 11.15u en ze wordt verzorgd door Scola Cantorum. Zij zingen de gregoriaanse teksten in het Latijn. De Spaanse mis begint dan om 12.00u.

Van oktober tot einde maart zijn de vieringen in de kapel van het Sint-Michielscentrum vlak naast de kerk.

Wie de mededelingen van de parochie wenst, stuur een e-mail naar de pastoor: